Svet

Region

Kim Kardašijan posle dijete i vežbanja: Seksi telo i obline opet u prvom planu (Foto)

Kim Kardašijan zapušila je usta svim zlobnicima koji su tvrdili da se rijaliti zvezda nakon porođaja toliko ugojila da se krije u kući, te je prošetala svoje obline pokazavši da je i dalje u sjajnoj formi.

Kim Kardašijan posle dijete i vežbanja: Seksi telo i obline opet u prvom planu (Foto)



Najsvežije su fotografije koje su paparaci usnimili vrebajući Kim koja je sa malom Nort u kolicima došla da podrži svog supruga Kanje Vesta u emisiji Džimija Kimela. U pripijenoj teget haljini i smeđim čizmama preko kolena, zvezda je pokazala da više nema ni traga od trudničkog stomaka, a da su njene prepoznatljive obline i dalje u punom sjaju. Sa zadovoljstvom je gurala kolica sa malom Nort, koja je od Kimela na poklon dobila bebi kožne pantalone, po uzoru na svog tatu slavnog repera.


Foto: FameFlynet.uk.com

Inače, Kardašijanovka je za sadašnji izgled morala i dobro da se pomuči. Naime, nakon porođaja ona je svu svoju snagu dala na to da povrati nekadašnji seksepil. Stroga dijeta i redovno treniranje urodili su plodom, te je Kim sa ponosom pokazala svoje izazovno telo, kako na losandjeleskim ulicama na kojima ne ostaje neprimećena, tako i u "Gradu svetlosti" Parizu u kojem je nedavno boravila zbog Nedelje mode, a gde je svojim seksepilom predstavljala pravu senzaciju.

Autor: T.I.
Foto: FameFlynet.uk.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>