Region

Svet

Boban Rajović u krcatom klubu u Virovitici: Presrećan sam jer imam verne fanove! (Video)

Boban Rajović voli da testira ponekad i svoju publiku, ali i sebe. Već je dokazao da je veoma popularan u Hrvatskoj, a pored čestih gostovanja po diskotekama širom zemlje, publika u Hrvatskoj još uvek pamti njegov solistički koncert u hali "Cibona".

Boban Rajović u krcatom klubu u Virovitici: Presrećan sam jer imam verne fanove! (Video)



Pošto je vikend uvek rezervisan za žurke i lude provode, Boban je zakazao nastup u ponedeljak, 7. oktobra! Skoro svi su bili skeptični po pitanju uspešnosti i posećenosti
Boban Rajović izabran za humanistu godine u Zenici
  ovoga nastupa, jer je ponedeljak ipak prvi radni dan u nedelji pa samim tim i svaka vrsta zabave i izlazaka nakon vikenda je apsolutno isključena, međutim, pokazalo se da njegovim fanovima uopšte nije bitan dan, te je klub Monte Cristo u Virovitici bio krcat!

Boban je dao sve od sebe te atmosferu doveo do usijanja a na pitanje da li je bilo treme i straha da će umesto spektakla ovo biti debakl, odnosno da će klub, s obzirom da je ponedeljak, biti prazan, Boban nam je rekao: "Seo sam u auto i hrabro krenuo za Hrvatsku. Jedno vreme nisam tamo nastupao i priznajem da je bilo malo treme da li će biti ljudi ponedeljkom, ali kad sam stigao i video pun klub, bio sam presrećan jer su moji fanovi pokazali da im nije bitan dan niti vreme kada sam ja u pitanju".

Hrabrost se isplatila u svakom pogledu i ko zna, možda Rajović bude od onih pevača koji će radnim danima raditi, a vikendom odmarati...

Pogledajte promo video Bobanovog nastupa u Virovitici.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube/MonteCristoKlub

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>