Region

Svet

Indexi i prijatelji u Sava Centru: Legende Ex Yu prostora u čast bezvremenih Indexa (Foto)

Večeras je u punoj Velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu održan još jedan koncert "Indexa i prijatelja" posvećen legendarnoj grupi sa Ex Yu prostora.

Indexi i prijatelji u Sava Centru: Legende Ex Yu prostora u čast bezvremenih Indexa (Foto)



Koncert je započeo čuveni Željko Bebek i odmah zagrejao atmosferu, a odmah za njim nastupila je Željka Katavić, Leo i mnogi drugi pevači koji su odali počast jednoj od najpopularnijih grupa na ovim prostorima, svojim prijateljima, "Indexima".



Nakon Željka, pevali su Seid Memić Vajta, Dado Topić, Arsen Dedić, Leo, Boris Novković, Mladen Vojičić Tifa, Halid Bešlić, Kaliopi, Jelena Tomašević, Goran Karan koji se našao i u ulozi voditelja, kao i mnogi drugi.



Među legendama je zapevala i Željka Katavić, žena koja je ceo svoj život provela sa "Indexima" pevajući prateće vokale, a kasnije se pridružila i Dadi Topiću kada su u duetu otpevali "Pesmu za Davorina". Ovo je bio jedan od možda najemotivnijih trenutaka celog koncerta koji je trajao više od dva sata.



Velika dvorana Sava Centra bila je popunjena do poslednjeg mesta. U publici su se mogle videti sve generacije koje su u glas sa legendama pevale pesme "Indexa", a najveći aplauzi usledili su nakon "Balade", "Bacila je sve niz rijeku", "Netko kao ti" i na samom kraju poslednje pesme "Sve ove godine" koja se ove godine našla i u nazivu koncerta.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>