Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović je nevina, potvrdio ginekolog amater Edin Škorić!

Farmeri su se opet igrali tužilaca i optuženih, a u prvom sporu Ivan Marinković optužio je Divnu Karleušu i Suzanu Perović za formiranje "Klozetskog klana".

Farma 5: Sara Trajanović je nevina, potvrdio ginekolog amater Edin Škorić!



Ivan Marinković optužio ja Divnu i Suzanu da su oformile "Klozetski klan", čija je osnovna delatnost tračarenje kod poljskog klozeta, i da su u taj svoj klan uvukle mladu i neiskusnu manekenku Saru Trajanović.

Divna se branila rečima da je Ivan zapravo ljubomoran što nije deo njihovog klana, a da je njegova ljubomora naročito eskalirala ulaskom Sarinog dečka, Andrije Akija Markovića, na imanje.

"Golobradi Ivan Marinković želi da bude sadašnji, a ne bivši, i zato saleće sve devojke, a naročito preferira manekenke", rekla je Divna Karleuša, a Saru je navela kao nevinu u celoj toj priči, što je i Edin Škorić kao ginekolog amater i potvrdio. "Sara je nevina! Nikad niko nije hodao tom šumom! Video sam na pregledima", bio je ubedljiv Edin.

Drugi spor se vodio oko toga ko je dosledan, a ko ne, a suprotstavljene strane bili su Simonida Ačević i Lepi Mića. Mića je izneo da Jutjub zvezda nije prostitutka za minute, kako se sama izrazila preksinoć, ali da jeste prostitutka za krem i čokoladice, što su podržali i svi ostali farmeri.

Naposletku, Igra suđenja završena je tužbom Šekija Turkovića koje je Mikija Đuričića i Lepog Miću optužio da blate njegovo ime. U svojoj odbrani Miki je rekao da je Šeki loš čovek, a slično misli i Lepi Mića koji je naveo da je ružno od Šekija što je sam tražio da mu se dodele štapiće tokom nominacija, a da se posle toga naljutio uz obrazloženje da je smao hteo da proveri šta farmeri o njemu misle.

Autor: T.I.
foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>