Region

Svet

Kraj ljubavi: Milica Todorović raskinula sa Radetom Kovačevićem

Popularna pevačica Milica Todorović potvrdila je glasine da je raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom kompozitorom Radetom Kovačevićem.

Kraj ljubavi: Milica Todorović raskinula sa Radetom Kovačevićem



Iako na profesionalnom planu niže uspehe, "Zvezda Granda" Milica Todorović se time ne može pohvaliti i na ljubavnom planu. Naime, posle četiri godine veze sa kompozitorom Radetom Kovačevićem, bratom popularnog pevača Saše Kovačeviča, Milica je rešila da stavi tačku na ovu romansu.

"Istina je da Rade i ja više nismo zajedno. Razlike koje su nas rastavile trenutno nam deluju nepremostivo, ali pošto nas i dalje vežu jake emocije možda vreme nešto promeni i natavimo tamo gde smo stali", rekla je Milica u razgovoru za novi broj časopisa Story.

Inače, mladu pevačicu su nedavno pratile glasine da je Radeta, sa kojim je tada još uvek bila u vezi, prevarila sa košarkašem Nikolom Pekovićem, na koncertu Svetlane Cece Ražnatović u poznatoj diskoteci Top Hill na crnogorskom primorju. Ona je tada to i kategorično demantovala: "Ne pratim košarku i ne znam ko je Nikola Peković i nikad se nismo upoznali, a te noći sam imala nastup u Vili Manojlović na šetalištu u Budvi."

Autor: T.I.
Izvor: Story
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>