Region

Svet

Ognjen i Danijela Amidžić: Porođaj će koštati 5.000 evra!

Supruga Ognjena Amidžića, Danijela Amidžić, porodiće se u privatnom porodilištu u Beogradu, a za ovaj poseban tretman je, naravno, posebna i cena.

Ognjen i Danijela Amidžić: Porođaj će koštati 5.000 evra!



Naime, Ognjen i njegova supruga Danijela dolazak njihovog sina na svet platiće 500.000 dinara, odnosno toliko košta carski rez u renomiranom privatnom porodilištu u strogom centru Beograda. Da je odabrala da se porodi prirodnim putem, Danijela i Ognjen prošli bi jeftinije jer je u tom slučaju cena 300.000 dinara.

Ognjen i Danijela Amidžić saznali da će dobiti sina!
"Danijela u toj privatnoj zdravstvenoj ustanovi vodi trudnoću i zbog toga je rešila da se tu i porodi. Ima poverenja u osoblje, a biće joj pruženi sva potrebna nega i mir jer, za razliku od državnih porodilišta, ovde nema toliko mnogo porodilja", kaže naš izvor blizak poznatom paru.

"Suma od 500.000 dinara podrazumeva sve preglede trudnice, konsultaciju s anesteziologom oko izbora anestezije, psihofizičku pripremu, porođaj s anestezijom, boravak u porodilištu uz neprekidan nadzor ginekologa, pedijatra i medicinskih
Danijela Dimitrovska Amidžić: Ognjen me prati u svemu i ponaša se kao prava trudnica!
sestara, sve preglede i laboratorijske analize koji se obavljaju za vreme boravka u porodilištu, ali i kontrolne preglede nakon napuštanja bolnice", objašnjava izvor.

Iako će se poroditi carskim rezom, manekenka će biti svesna, pošto će dobiti epiduralnu anesteziju, te će stoga i Ognjen moći da bude kraj nje i prisustvuje ovom srećnom trenutku. "Znam da neće biti lako da gledam carski rez svoje supruge. U isto vreme osećam uzbuđenje i strah. Drago mi je što su nam doktori izašli u susret i dozvolili mi da prisustvujem tako važnom trenutku", izjavio je Ognjen.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Alo/Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>