Svet

Region

Merilin Monro nije bila prirodna lepotica! Imala umetke u bradi! (Foto+Video)

Iako smo mislili da je plastična hirurgija procvetala tek krajem dvadesetog veka, te da su glumice šezdesetih bile istinske, prirodne lepotice, najnoviji dokazi to opovrgavaju.

Merilin Monro nije bila prirodna lepotica! Imala umetke u bradi! (Foto+Video)Merilin Monro je konačno razotkrivena! Njena lepota nije bila samo stvar prirode, već je "prste umešala" i plastična hirugija. Objavljen je set od šest rendgenskih snimaka koji dokazuje da je seks simbol šezdesetih pretrpela operaciju brade, a kao svedočanstvo postoje i lekarske beleške. Sva dokumenta biće na aukciji sledećeg meseca i očekuje se cena između 15.000 i 30.000 dolara.

Komplet radioloških snimaka, nalaza svedoči da je lepa Merilin svoje filmske hitove "Kako se udati za milionera", "Neki to vole vruće"... snimala sa novom bradom i manjim neravninama na nosu.
 

Foto: Reuters

Beleške je potpisao holivudski plastični hirurg Majkl Gurdin, a Martin Nolan, direktor aukcijske kuće koja će licitirati domunta sledećeg meseca kaže: "Niko nije verovao da se ona operisala, svi su o tome nešto pričali, ali mislim da su ljudi uvek verovali u njenu prirodnu lepotu. Uostalom to se tada i nije radilo u tolikoj meri kao danas. Ali, naš anonimni izvor nam je dostavio ove dokaze."

Naime, aukcijska kuća je dobila anonimnu dostavu materijala koji su dugogodišnji poklon od hirurga koji je potpisao ove nalaze. Pomenuti rendgenski snimci nastali su 1962, nakon što je glumica jedne noći pala u kući i povredila glavu. Dva meseca kasnije preminula je od predoziranja tabletama.

Merilin Monro je u lekarskim beleškama zabeležena pod pseudonimom Džoen Njuman, a navedeno je da je bila visoka 168 centimetara i teška 52 kilograma. Takođe piše da je 1957. imala vanmateričnu trudnoću.Autor: T.I.
Izvor: Blic Žena
Foto: hdwallpapers3d.com
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>