Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković nazvala Mikija govedom, optužila ga da je uzeo pare unapred!

Igra istine uvek iznedri brojne optužbe među farmerima, tako je bilo i sinoć kada je Zorica Marković optužila Mikija Đuričića da je unapred uzeo pare od Produkcije.

Farma 5: Zorica Marković nazvala Mikija govedom, optužila ga da je uzeo pare unapred!



Upitam da li je istina da neće govoriti sa 80 odsto farmera, Miki je odgovorio da ne želi da ulazi u raspave, i da zbog toga neće pričati ne sa 80, već sa 87 odsto farmera.

"Ne želim da slušam ogovaranja, to nije za mene. Zbog toga ću se truditi da izbegavam sve spletke. Moj jedini motiv zbog kojeg sam ušao jeste novac, i želim da osvojim glavnu nagradu", pojasnio je Miki.

Zorica Marković očigledno nije bila zadovoljna takvim objašnjenjem pčelara iz Kupinova, te je osula paljbu po njemu. "Lažeš! Ti si već uzeo pare, govedo! Ne bi se ti ovako ponašao da nisi uzeo pare unapred! Ma svi bre to znamo", revoltirano je vikala pevačica, na šta joj je Miki mirno odgovorio: "To je moja stvar da li sam uzeo pare. Pa taman i da jesam, ja se ovako ponašam u svakom rijalitiju. A s tobom uopšte i ne moram da pričam, više te neću uzeti u usta."

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>