Region

Svet

Novak Đoković i Jelena Ristić spremni za novo poglavlje u životu: Sigurni smo u naša osećanja

Novak Đoković zaprosio je nedavno svoju dugogodišnju devojku Jelenu Ristić u Monte Karlu, gde već godinama žive. Priredio joj je intimno i veoma emotivno iznenađenje na dan njihove osme godišnjice zabavljanja, a bračnu ponudu Jelena je sa oduševljenjem prihvatila.

Novak Đoković i Jelena Ristić spremni za novo poglavlje u životu: Sigurni smo u naša osećanja



Skladni par uživa u prvim danima novog životnog poglavlja, a čestitke dobijaju sa svih strana sveta. Uspešni sportista nije želeo da krije ovu novost u svom životu, već ju je odmah podelio sa fanovima na društvenim mrežama.

Prvi detalji veridbe Novaka Đokovića i Jelene Ristić: Helikopterom do luksuznog hotela u Francuskoj
"Od sada ću Jelenu da svima predstavljam kao moju verenicu i buduću ženu… Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo", napisao je Đoković, dok se  Jelena oglasila tek dan kasnije, kada je dobijala mnogobrojne čestitike od prijatelja i obožavalaca. "Hvala vam na svim prelepim željama", napisala je na svom Tviter profilu, istakavši da se oseća srećno i blagosloveno.
 
Ova vest nije mnogo iznenadila svetsku javnost, s obzirom na to da Novak i Jelena važe za jedan od najskladnijih parovana među poznatim ličnostima. Iako je Novaku tek 26 godina, a Jeleni 27, dugo su zajedno, a njihova mladalačka ljubav vremenom je postala čvršća i jača. Atraktivna Jelena poslednjih nekoliko godina glavni je oslonac našem prvaku u belom sportu i prati ga na svim turnirima, a radi i kao direktorka Fondacije "Novak Đoković", koja širom sveta prikuplja novac za ugroženu decu u Srbiji. Ni džet-set društvo nije ostalo imuno na Jelenin šarm, pa je vremenom postala modna ikona na koju se mnogi ugledaju. Šarmanta Beograđanka retko se pojavljuje u medijima, a više puta je isticala da sa Novakom nije zbog popularnosti i samopromocije.

"Jelena je divna, posvećena, stabilna i prošla je sa mnom sve faze. Nisam se probudio i postigao ovoliki uspeh, godine truda su iza mene, a sve vreme je tu i ona.
Jelena Ristić pokazala verenički prsten (Foto)
Veoma sam ponosam na nju, ona mi je veliki oslonac. Bila je uz mene i pre nego što sam postao slavan, tako da me vrlo dobro poznaje, ponekad čak bolje nego što sam sebe poznajem. Njena podrška mi neverovatno mnogo znači. Nas dvoje se mnogo volimo i raduje me što je naša ljubav vremenom sve jača. Sigurni smo u naša osećanja", rekao je nedavno Đoković i dodao: "Jelena vodi privatni biznis, a mnogo vremena posvećuje i radu na mojoj dobrotvornoj fondaciji. Prepuna je energije i to ne prestaje da me fascinira kod nje. Uvek se smeje i uvek stvari gleda pozitivno".

Iako se odmah nakon veridbe spekulisalo da je Ristićeva u drugom stanju, PR tim Novaka Đokovića to je demantovao. S druge strane, priča se o organizaciji njihovog venčanja koje bi trebalo da bude u Beogradu, ali niko od Novakovih saradnika nije imao informacije na tu temu.
 
Samo nekoliko dana posle veridbe njih dvoje su otputovali u Kinu, gde Đokovića očekuju novi sportski izazovi. S obzirom na to da se Jelena već dokazala kao odličan organizator donatorskih večeri Fondacije koju vodi, sigurno je da će imati originalne ideje kada je reč o njihivoj svadbi i da će taj dan svima učiniti nezaboravnim.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: quqster.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>