Region

Svet

Farma 5: Proka lobirao, još jedan Jovanović uskoro na Farmi!

Dragan Mladenović poznatiji kao Proka iz Barajeva, kako saznajemo,  za produkciju Farme 5 obavlja poslove i van imanja u Lisoviću. Prema nezvaničnim informacijama uskoro će na Farmu ući još jedan Jovanović i to na insistiranje gazde imanja - Proke.

Farma 5: Proka lobirao, još jedan Jovanović uskoro na Farmi!



Prema izjavama izvora, Proka je nedavno lobirao kod Zadruge da se na Farmi pojavi Ilija Jovaović, bivši menadžer Dade Topića. Kako priče o ulasku Dade Topića nisu urodile plodom, ipak se njegovo ime i dalje spominje.

Menadžer Ilija imaće tajni zadatak na Farmi 5, a to je da ugovori novogodišnje nastupe sa Zoricom Marković i Šekijem Turkovićem, kao i da jedno od njih dvoje ubedi da napuste Farmu kako bi potpisali ugovor i preuzeli pozamašni avans za svoj angažman.

Ilija Jovanović u svetu muzike važi za uglednog, korektnog i pouzdanog menadžera, a trenutno je zadužen za gostovanja Esme Redžepove, dok je ranije sarađivao sa mnogim domaćim, a i inostranim muzičarima, pa možemo samo da pretpostavimo kakve nas situacije očekuju u Lisovićima u narednom periodu.

Autor: M.P:
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>