Region

Svet

Rada Manojlović preživela dramu: Bomba u diskoteci na njenom nastupu! (Foto)

Radmila Manojlović nije znala šta ju je snašlo prošle subote kada je pevala u diskoteci "Maksimus" u Parizu, a pre nego što je počela rekli su joj da se u klubu nalazi bomba!

Rada Manojlović preživela dramu: Bomba u diskoteci na njenom nastupu! (Foto)



Kad su joj saopštili da je policija veoma ozbiljno shvatila dojavu, Rada je bila u šoku jer se do tog trenutka nije našla u sličnoj situaciji. "Bilo je zaista strašno kad su ljudima rekli da napuste klub", priča izvor s lica mesta i dodaje: "Unutra je bilo sigurno oko 600 ljudi, a ispred kluba čekalo je da uđe oko 300. Svi su napustili diskoteku dok policija nije izvršila uviđaj, koji je trajao od 22.30 do tri sata ujutru".


Foto: Kurir

Radini obožavaoci koji su došli da je slušaju čekali su ispred kluba da policija završi svoj posao. Kad su ustanovili da je, ipak, reč o lažnoj dojavi, pustili su goste da ponovo uđu unutra. Sve to potvrdio nam je i Manojlovićkin menadžer Saša Đurić, koji je zajedno s popularnom zvezdom "Granda" i frizerkom Svetlanom Bubanjom Buckom bio u Gradu svetlosti.

"Bilo je kao u filmovima, policija, psi, ma opšti haos! Rada se, naravno, uplašila, a ni meni nije bilo svejedno jer nam se tako nešto dosad nije dešavalo, a nadam se da je ovo i poslednji put", rekao je Saša za Kurir.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto naslovna: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>