Svet

Region

Britni Spirs obožavateljka serije Breaking Bad! Tvituje sa Pinkmanom! (Video)

Pevačica Britni Spirs još jedna je zvezda koja se upisala na listu obožavaoca ultra popularne serije "Breaking Bad".

Britni Spirs obožavateljka serije Breaking Bad! Tvituje sa Pinkmanom! (Video)



Glumac Aron Pol, svima poznatiji kao Džesi Pinkman iz serije "Breaking Bad", na svom Tviter nalogu postovao je pesmu "Dance Bitch" koju je snimio sa Tom Nevilom i Zen Frimenom, uz komentar "Pitam se da li bi Britni plesala uz "Dance Bitch", a aludirajući na novu Spirsovu pesmu "Work Bitch" koja je provokativnim spotom digla dosta prašine u javnosti.

Tridesetjednogodišnja pevačica ne samo da je odgovorila na glumčev tvit, već je i odreagovala kao prava ushićena obožavateljka kojoj se obratila slavna zvezda. "Oh moj Bože, ne mogu da verujem da si me tvitovao! Obožavam da gledam tvoju seriju. Ogroman sam fan, i da, možemo da plešemo bilo kad", iskreno je reagovala Britni.

Inače, ovo nije prvi put da je Britni pokazala da je prosto "navučena" na seriju "Breaking Bad". Poput mnogih drugih slavnih zvezda, na društvenim mrežama iznosila je svoje reakcije tokom gledanja finalne epizode serije koja je doživela planetaran uspeh. Međutim, njeno (ne)zadovoljstvo sudbinom Voltera Vajta i Džesija Pinkmana nećemo otkriti, da ne bismo pokvarili ugođaj svima onima koji još nisu odgledali finale ove serije.

Do tada, možete poslušati kako Džesi Pinkman zvuči u muzičkoj verziji.



Autor: T.I.
Foto: kentuckysportsradio.com, mixmatters.com
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>