Region

Svet

Transformacija: Snežana Babić Sneki kao legendarni Zdravko Čolić

Mnogi muškarci sanjali su da makar na momenat postanu najveći zavodnik bivše Jugoslavije - Zdravko Čolić, a sada je to pošlo za rukom jednoj ženi: Snežani Babić Sneki.

Transformacija: Snežana Babić Sneki kao legendarni Zdravko Čolić



Spektakularni šou "Tvoje lice zvuči poznato" uskoro počinje sa emitovanjem na TV Prva, te ćemo imati priliku i da uživamo, a verovatno i da se smejemo tome kako naše javne ličnosti imitiraju najveće svetske i domaće muzičke zvezde.

Jednu od najinteresantnijih imitacija dobila je upravo Snežana Babić. Ona će na sceni morati da dočara najvećeg srcelomca bivše Juge - Zdravka Čolića! To će biti naročito interesantno, jer će atraktivna Super Sneki na sceni morati da se pojavi bez šminke, sa muškom frizurom, i u šljaštećem odelu koje je Čola običavao da nosi dok je žario i palio Jugoslavijom.

Super Sneki je rado prihvatila ovaj izazov, a o načinu dodeljivanja imitacija rekla je za emisiju Ekskluziiv: "Imitacije su nasumice odabrane pomoću softvera. Kompjuter ima određen broj javnih ličnosti koje se vrte, a mi imamo jedan taster koji pritisnemo i ko nam zapadne, u njega se transformišemo."

Kako će se zavodnica Super Sneki pokazati kao zavodnik Zdravko Čolić videćemo 12. oktobra, kada počinje emitovanje ovog šou programa.

Autor: T.I.
Foto: TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>