Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi: Farma bi propala bez mene! Ući ću za 50.000 evra!

Vesna Vukelić Vendi, koja je već učestvovala u nekoliko rialitija, kaže da nema dovoljno motiva da uđe na imanje u Lisovićima, te da će pristati da učestvuje u Farmi jedino ako joj produkcija obeća da će osvojiti prvo mesto i izaći sa 50.000 evra.

Vesna Vukelić Vendi: Farma bi propala bez mene! Ući ću za 50.000 evra!Farma 5: Vesna Vukelić Vendi i Andrijana Dabetić Anči uskoro ulaze na Farmu?!
"Ja znam da je taj rialiti osuđen na propast bez mene. Tamo su neki neostvareni likovi koji pokušavaju da ožive svoje karijere, ili oni koji nikada nisu ni imali karijeru. Ja sam prekaljeni rijaliti igrač i svesna sam da je i na Farmi i u Dvoru i u Velikom bratu trebalo da pobedim", kaže Vendi i dodaje da će ući na žurku, ali ne i kao takmičar.

Na pitanje kako će se ponašati prema Jezdimiru Vasiljeviću koji je farmerima rekao da je "bio" sa njom, Vendi je u svom stilu rekla da jeste bila u vezi sa njim, ali - samo poslovnoj.
 
"Nisam spavala sa gazda Jezdom, kako je rekao. Pošto sam ga odbila, bacio se na Anči Dabetić i sa njom je bio 7-8 meseci dok joj nije kupio kuću, opremio je nameštajem..."

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>