Region

Svet

Filip Mitrović snimio spot za Antidepresiv: Jovana Nikolić spopala pevača! (Foto)

I dok je u rijalitiju Farma gledaocima pokazala šta se dešava kada je tu Danijel Alibabić, uskoro ćemo imati priliku da vidimo kako izgleda kada Jovana Nikolić napadne Flipa Mitrovića.

Filip Mitrović snimio spot za Antidepresiv: Jovana Nikolić spopala pevača! (Foto)



Za potrebe snimanja spota za Filipovu novu pesmu "Antidepresiv", novopečena supruga pevača igra devojku koja zbog dosade u vezi sa jednim dečkom, traži zabavu upravo sa Mitrovićem, a sudeći po fotografijama oboje su se odlično snašli u ulozi ljubavnika.



Kako nas premijera singla i spota očekuje 14. oktobra, Mitrović nam je ispričao o čemu se radi u pesmi, ali i podelio utiske sa snimanja. "Samo ću reći da je njoj mnogo dosadno sa njenim muškarcem, tako da je morala da dođe kod mene da se razonodi. Naravno, to je priča pesme i sve je ovo bilo za potrebe snimanja spota, nije tako i privatno. Jovana i Danijel su kratko zajedno, tako da joj sigurno još uvek nije postao dosadan da bi tražila zabavu sa strane", ispričao je za "Alo" Filip i dodaje da su se na snimanju spota baš smrzli.

"Ono čega ću se setiti svaki put kada pogledam spot, jeste da smo se mnogo smrzli. Snimali smo na niskoj temperaturi i tek samo završili ujutru u 7. Zatim smo otišli malo da odspavamo, pa smo išli u Požarevac da snimimo još neke scene. Očekuje nas još sedam sati snimanja, ali biće sve dobro. Snimanje je bilo brutalno, baš smo se šalili. Kad nam dođe da napravimo pauzu, to i učinimo i odemo negde da jedemo. Zaista je bilo uzbudljivo, a pošto smo dugo snimali, sada smo svi preparirani", izjavio je Mitrović, dok je i Jovana oduševljena svojom ulogom.



"Filip je naš veliki prijatelj i drago mi je što sam mu pomogla u ekranizaciji ove pesme. Na snimanju je bilo prelepo, malo smo se smrzli, ali sve za posao. Sve vreme sam uživala, a Filip je bio divan i moram priznati da je brinuo da se ne prehladim na snimanju", izjavila je Jovana.

Iako su scene u spotu provokativne, Danijel Alibabić ipak nije imao ništa protiv da se na neko vreme odvoji od svoje supruge Jovane kako bi ona pomogla Filipu Mitroviću u ekranizaciji pesme. "Naravno da mi ništa nije smetalo. Filip je moj prijatelj, a ovo je sve profesionalni angažman, tako da sam podržao Jovanu da radi svoj posao", izjavio je Danijel za "Alo".

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>