Region

Svet

Milan Popović proveo prvi vikend sa sinom

Milan Popović, posle sudske presude da može da viđa dete, u Zagrebu provodi svoj prvi vikend sa sinom Aleksandrom.

Milan Popović proveo prvi vikend sa sinom



Srpski biznismen otputovao je u hrvatsku prestonicu, gde je odseo u apartmanu jednog luksuznog hotela koji je opremio kako bi ga u potpunosti prilagodio potrebama svog naslednika. "Milan je doneo u hotel tri džaka igračaka i zamolio osoblje da lepo opreme dečju sobu tako da mali Aleksandar ne oseti da nije kod svoje kuće. Njih dvojica su kao prava dva drugara proveli vreme u igri i druženju", otkriva izvor Kurira.

I dok se on družio s jednoipogodišnjim Aleksandrom, Severina je povela medijsku hajku protiv njega, optuživši ga da je njoj iza leđa detetu izvadio srpski pasoš i da s razlogom strahuje da će joj kidnapovati sina. "Interesantno je da je Severina baš u trenutku kad je njen sin trebalo da provede dva dana s ocem plasirala tužnu priču o pasošima, iako su prošla tri meseca otkako mu je izvađen srpski dokument", zaključuje sagovornik.

Bilo kako bilo, nema ni govora o tome da postoji opravdan strah od otmice deteta, kako je hrvatska pevačica nekoliko puta pokušavala da se osigura od Popovića. On se samo, kao i svaki normalan čovek, bori za što više vremena koje će provoditi sa svojim detetom.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>