Region

Svet

Milan Stanković: Još uvek sam Petar Pan! (Foto)

Posle duže medijske pauze Milan Stanković se vratio na scenu, i to ne samo novim singlom, već i novom frizurom. Svoju medijsku ćutnju prekinuo je iskrenom pričom o svom emotivnom životu, ali i o predrasudama koje ga prate.

Milan Stanković: Još uvek sam Petar Pan! (Foto)



Pevač Milan Stanković nedavno je objavio novi singl simboličnog naziva "Od mene se odvikavaj", koji je za dvadesetak dana imao više od milion pregleda na internetu. Promenio je boju kose, emotivni status i muzički pravac, a po sopstvenom priznanju je i sazreo. Za razliku od mnogih estradnih ličnosti, koje svaku priliku koriste za medijsku promociju, bivša "zvezda Granda", koja se u međuvremenu priklonila pop muzici, kaže da će se u javnosti pojavljivati samo sa povodom.

"Ne volim da pričam kada nemam šta da kažem i to će i ubuduće biti praksa", kaže na početku intervjua za "Novosti" Milan Stanković. "Uskoro planiram da objavim još jedan singl, a oko Nove godine i novi studijski album, pa će u narednom periodu biti mnogo razloga za druženje sa publikom. Pesma "Od mene se odvikavaj", koju sam pevao u revijalnom delu "Radijskog festivala", bez lažne skromnosti, naišla je na fantastičan prijem."

Odvikavate li se od nečega?

"Trenutno od slatkiša i koka-kole. Nikako ne idu uz teretanu. Nije uopšte lako, još vodim borbu sa tim, a volim i da kršim pravila. Vežbam već tri-četiri meseca, uz asistenciju ličnog trenera. Promenio sam režim ishrane, što je donelo vidljive rezultate, pa se osećam zdravije i svežije."

Zašto ste drastično promenili frizuru, koja je bila vaš zaštitni znak?

"Plavi čuperak je još tu, ali se ne vidi, jer mi je kosa sada tamnija. Uz nove pesme, volim da ponudim publici i drugačiji imidž. Ali, nisam se promenio samo u fizičkom smislu, vreme i iskustvo su učinili da sazrim. Okrenuo sam se i duhovnom aspektu života. Počeo sam da se bavim meditacijom, da čitam knjige koje nas usmeravaju i pokazaju da postoji još nešto osim onoga što nas trenutno opterećuje i ličnosti koje igramo čitavog života."


Foto: pinkradio.com

Znači li to da je estrada velika predstava u kojoj svako ima ulogu?

"Tako je, ali to je samo jedan deo mene. To je ličnost koja je najčešće satkana od predrasuda, bez obzira na to da li vas neko doživljava u pozitivnom ili u negativnom smislu. Čak mi se dopada da u poslu i u medijima budem jedno, a da se onda obučem i sakrijem iza kaputa predrasuda i živim svoj život."

Sa kakvim ste se sve predrasudama suočavali?

"Moja dečačka priroda ne trpi nepravdu i neistinu. U suštini sam još Petar Pan i mislim da niko ko se bavi bilo kojom vrstom umetnošću nikad ne odraste. Bio sam predstavljen u raznim kontekstima. Antikampanja oko saradnje sa "Grand produkcijom" je nešto što bi retko ko podneo. Bila je apsolutno iskrivljena slika o meni, ali javnost možda nije ni bila spremna na istinu, niti je istina sada bitna. Platio sam "Grandu" odštetu u vrednosti jednog stana, čime sam kupio slobodu. U mom slučaju se to isplatilo, mada drugima ne bih preporučio da se upuste u takve avanture. U krajnjem slučaju, sloboda, istina i moral su nešto što nema cenu."

Sa Radom Manojlović ste ostali u dobrim odnosima posle raskida, da li se u međuvremenu promenio vaš emotivni status?

"Bolje je kad si solo, baš kao što kaže moja pesma. Što se Rade tiče, nikad nećemo biti neprijatelji. Nemojte očekivati nikakav medijski cirkus."

Autor: T.I.
Izvor: novosti.rs
Foto: tracara.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>