Region

Svet

Goran Bregović u Meksiku: Karte za koncert do 800 dolara!

Kralj romske muzike Goran Bregović, kako ga u Meksiku nazivaju mediji, tamošnju publiku veoma podseća na zvuk marijača, a njegov koncert u Meksiko Sitiju, u dvorani "El Plaza Condesa" je gotovo rasprodat.

Goran Bregović u Meksiku: Karte za koncert do 800 dolara!



Karte za Bregovićeve koncerte po Meksiku kreću se po ceni od 500 do 800 dolara, a kantautor je sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" trenutno na turneji po Južnoj Americi. Predstojeći koncert je gotovo rasprodat, premda su karte za naše pojmove neverovatno visoke.

Obična karta za parter je 500 dolara, VIP karte su 650 dolara, a najbolja mesta na balkonu koštaju čak 800 dolara.

Bregović na meksičkoj turneji promoviše svoj novi album "Šampanjac za Cigane", na kom su mu gosti slavni bendovi "Džipsi kings" i "Gogolj Bordela".

Na prethodnoj meksičkoj turneji bio je 2008. godine, kada je publika bila očarana njegvim Balkan bitom. Putem video-konferencija Bregović je održao čitav niz konferencija za štampu povodom koncerata i naglasio da ga raduje povratak u Meksiko i svirka pred tamošnjom veselom publikom.

Posle Meksika očekuju ga još dve turneje do kraja godine, u Ukrajini i Rusiji. Plan mu je da do kraja 2013. održi oko 140 koncerata, što znači da je svirao na različitom mestu skoro svakog trećeg dana.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: vipstarsevents.eu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>