Region

Svet

Region

Viktor Savić puši marihuanu?! (Video)

Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je letos mladog glumca Viktora Savića kako puši "čudan smotuljak" koji, kako se pretpostavlja, jeste džoint sa marihuanom.

Viktor Savić puši marihuanu?! (Video)Naime, na snimku se vidi kako Savić sa društvom uživa nakon premijere svoje predstave, te su uz piće međusobno počeli da razmenjuju i cigaretu koju su naizmenično pušili, i koja po načinu korišćenja neodoljivo podseća na džoint.

Inače, Viktor Savić je i ranije imao problema sa posedovanjem i korišćenjem marihuane. Glumac je 2006. godine bio optužen i osuđen za posedovanje iste. Uhapšen je na uglu ulica Kralja Petra i Kneza Mihajla, zbog posedovanja 1,30 grama marihuane i 0,48 grama hašiša. Glumac je priznao da je droga bila njegova, i da ju je nabavio tokom skijanja u Bugarskoj, od momka čijeg se imena ne seća. Za ovaj prekršaj dobio je novčanu kaznu od 60.000 dinara.Ukoliko se tačnim pokažu pretpostavke da je na ovom snimku glumac zaista konzumirao marihuanu u javnosti, mogao bi da mu sledi novi prekršajni postupak.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>