Region

Svet

Farma 5: Boris i Katarina, Sara i Aki - ljubljenje na svakom ćošku! (Video)

Sam rijaliti Farma već je izrodio nekoliko veza pa su tako Katarina Živković i Bane Janković iz treće sezone još uvek u vezi, dok su Stanija i Filip i Jovana i Danijel iz prethodne sezone takođe ostali zajedno, a jedna veza čak je krunisana i brakom.

Farma 5: Boris i Katarina, Sara i Aki - ljubljenje na svakom ćošku! (Video)



Izgleda da veze koje se započinju na Farmi i parovi koji se stvaraju više nisu nikakva atrakcija. Postalo je sasvim normalno, prirodno i očekivano da se mladi zaljube u izolaciji, a više se ne ustručavaju ni da se ljube, grle, maze i rade sve ostalo što radi dvoje zaljubljen i pred ostalim farmerima.

Tako su se Boris i Katarina grlili i ljubili dok je pevačica sedela manekenu u krilu, a na samo nekoliko metara od njih Sara je stajala naslonjena, a Aki tik ispred nje. Držao ju je za kukove, povremeno grlio, a ona se kikotala kao zaljubljena devojčica.

Farmeri su se već toliki navikli da i noću spavaju u istom krevetu sa još 20 ljudi u sobi i da tom prilikom razmenjuju nežnosti ispod i iznad jorgana, pa im više nije strano ni ljubljenje, kikotanje i maženje pred ostalim farmeri, a ni oni koji su sami ne reaguju na ove situacije.



Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>