Region

Svet

Verene: Nataša Bekvalac i Slavica Ćukteraš pohvalile se dijamantima! (Foto)

Nataša Bekvalac i Slavica Ćukteraš su se na zabavi upriličenoj povodom rođendana magazina "Story", osim besprekornim stajlingom, pohvalile i dijamantskim prstenjem koje su dobile od svojih verenika Vlade Vuksanovića i Vlade Avramova.

Verene: Nataša Bekvalac i Slavica Ćukteraš pohvalile se dijamantima! (Foto)



Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović se verili?!
Najveću pažnju na proslavi rođendana nedeljnika "Story" izazvale su pevačice Nataša Bekvalac i Slavica Ćukteraš. Pevačice su se prvi put pojavile u javnosti otkako su verene za Vlade - Ćukterašica za golmana Avramova, a Bekvalčeva za manekena Vuksanovića.

Na žurku koja je organizovana u jednom beogradskom restoranu, obe su došle nasmejane. Slavica je bila s Milicom Todorović jer njen budući suprug živi u Italiji, dok je Nata stigla s verenikom. Obe su s ponosom mahale rukama na kojima je blistalo dijamantsko prstenje. Primetili smo da je Nataša Bekvalac svoj prsten, koji je dobila za 33. rođendan na Ibici, stavila na desnu ruku, na mesto gde bi trebalo da stoji burma.



Seka Aleksić zablistala u crvenoj DG haljini (Foto)
Pored Slavice i Nataše, na žurci su se provodili i Seka Aleksić, koja je došla u pratnji kuma, Tanja Savić s mužem Dušanom Jovančevićem, Saša Vidić, Nina Janković, Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, Elena i Jugoslav Karić, Tanja Vojtehovski, Eva Ras, Ogi Radivojević, Cakana, koja je i pored pljačke kuće bila odlično raspoložena, Topalko sa ćerkom, Viki Miljković i mnogi drugi.

Pažnju su privukli i Milan Stanković i Rada Manojlović koji su se izbegavali. Dok je pevač davao intervjue, Manojlovićeva je takođe razgovarala s novinarima na samo tri metra od njega. Nekoliko minuta stajali su maltene jedno pored drugog i nisu se ni pogledali. Nakon završetka razgovora s novinarima, pevačica je samo prošla pored Milana ne uputivši mu ni pogled.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Dado Đilas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>