Region

Svet

Katarina Živković: Nisam se posvađala sa Banetom! (Foto)

Dečko popularne pevačice Katarine Živković, voditelj i maneken Bane Janković, doživeo je infarkt pre nekoliko dana, a ubrzo potom su se pojavile spekulacije da se par posvađao, jer Katarina ne uspeva da uklopi obaveze i vreme koje provodi sa svojim dečkom.

Katarina Živković: Nisam se posvađala sa Banetom! (Foto)



Međutim, pevačica je za naš portal demantovala da se posvađala sa Banetom i histerično vikala na njega preko telefona. Pojedini portali pisali su da je Katarina juče napravila scenu kada je vikala na Baneta dok je bila na treningu.


Foto: Story

Navodno je do svađe došlo jer pevačica nije htela da ode sa Banetom na već isplanirani događaj. Da su ipak otišli zajedno i da do svađe nije došlo, sem Kaćine izjave svedoče i fotografije, budući da se zajedno sa svojim dečkom pojavila na jučerašnjoj proslavi rođendana magazina "Story".

Dugogodišnja veza Baneta i Kaće česta je tema u medijima, a u prethodnom periodu nekoliko puta se spekulisalo i o raskidu i razilaženju, međutim, par je nekoliko puta demantovao takve glasine i izgleda da je njihova ljubav svakog dana sve jača.

Autor: M.P.
Foto naslovna: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>