Region

Svet

Stoja Novaković u tužnoj ispovesti: Jako mi nedostaju roditelji

Pevačica Stoja Novaković gostovala je u emisiji na televiziji Happy, u kojoj je do najsitnijih detalja ispričala voditelju Ognjenu Nestoroviću sve detalje svog privatnog života i pevačke karijere, koje je do sada krila od javnosti.

Stoja Novaković u tužnoj ispovesti: Jako mi nedostaju roditelji



Gotovo sa suzama u očima na snimanju emisije "Glamur specijal" je pričala da od porodice nikad nije dobila blagoslov za svoj posao, a da se zbog neslaganja sa roditeljima udala u 17. godini, kako bi otišla od kuće. "Ljubav ka pesmi gušio je otac, koji je bio izrirčit: ljudi iz kafane neće kročiti u moju kuću. Dugo nismo govorili, a mama nas je kasnije pomirila", ispričala je Stoja.

Pevačicin muž je poginuo je u saobraćajnoj nesreći nakon tri godine, a ona je kao udovica imala pored sebe i maloletno dete. "Bila sam jako siromašna.  Nisam imala šta da jedem, delila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvek za roditelje, kad bi mi došli u posetu, imala sok i kafu", ispričala je i dodala: "Znala sam da sam niža klasa, ali sam mnogo želela da postanem poznata i to moje samopouzdanje me je guralo napred".

Na Ognjenovo pitanje kakav je bio sam početak njene karijere Stoja je rekla: "Plašila sam se da pevam u Beogradu pa sam to činila po manjim mestima, u okolini Perleza, gde sam živela. Bila sam muškobanjasta, kratke kose, možda nedovoljno dopadljiva kao pevačica. U potrazi za boljim životom otišla sam u Australiju, gde je jedna naša žena obećala da će me naučiti engleski i rad na kompjuteru, posle čega bih mogla da radim kao sekretarica. Međutim, ubrzo, na nagovor jednog kompozitora, pristala sam da snimim pesmu "Ćiki, ćiki" koja je gotovo preko noći postala izuzetno popularna".

Na pitanje šta joj danas najviše nedostaje pevačica je odgovorila: "Ipak mi najviše nedostaju roditelji. I pored svih nesuglasica koje smo imali, oni su postali moja podrška, moji savetnici, moji prijatelji. Proputovala sam svet, živim u Beogradu, ali, volela bih da starost provedem u mom Perlezu".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>