Region

Svet

Rat između Miloša i Mace se rasplamsao u Guči

Da rat između bivših ukućana "Farme" nije bio gotov posle izlaska iz kuće bilo nam je odmah jasno, ali da još uvek traje i posle par meseci, na to stvarno nismo računali. Izgleda da su farmeri ipak malo preterali i da više nikome nisu interesantne njihove prepirke.

Rat između Miloša i Mace se rasplamsao u Guči



Svi gledaoci koji su pratili prenos Sabora trubača u Guči, imali su priliku da po ko zna koji put čuju Macu, koji je bio voditelj sabora kako proziva Miloša Bojanića.

"Svako ko hoće da sluša Miloša Bojanića, neka ode u onaj šator tamo", rekao je Maca u direktnom prenosu, a njegova opaska preneta je i u jutarnjem programu Televizije „Pink“. Bojanić, koga je advokat obavestio o ovom događaju, kaže da je šokiran i zgrožen time što je rečeno, ali i postupcima čelnika televizije, koji su odabrali Macu da bude voditelj prenosa.

"Čovek koji je rekao da su svi Srbi iz Beograda i Bosne fašisti i da su im usta puna krvi vodi najveću srpsku manifestaciju u Guči?! Ja sam šokiran! Povređen sam što je Željko Mitrović dozvolio da njegova televizija emituje prilog u kojem sam ja prozvan! Trebalo je da iseče taj deo kada me Maca proziva! Planiram da razgovaram sa Željkom i pitam ga kako je mogao to da dozvoli jer smo mi sklopili pakt o prijateljstvu", kaže Bojanić, koji smatra da vlasnik „Pinka“ nije postupio ispravno jer zna kroz šta je sve prošao u rijalitiju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>