Region

Svet

Dragana Mirković: Biću stroga prema narodnjacima, to je moj teren

Folk zvezda Dragana Mirković, članica žirija u prvoj epizodi takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", koja će biti emitovana 12. oktobra, kaže da voli svaku vrstu muzike i da takmičare neće ocenjivati po žanru, već na osnovu toga koliko su interesantni.

Dragana Mirković: Biću stroga prema narodnjacima, to je moj teren



"Mnogo mi se sviđa ovo muzičko takmičenje, jer se razlikuje od postojećih. Ne učestvuju novi ljudi nego već afirmisani pevači. Bilo bi mi mnogo teško da nekoga moram da isključim iz daljeg takmičenja, ali na sreću, ovde toga nema, svi ostaju do kraja. Biću vesela, nasmejana i opuštena", priča Dragana. "Biću stroža prema
Tvoje lice zvuči poznato: Ovo su svi VIP učesnici (Foto)
narodnjacima nego prema zabavnjacima, jer je to moj teren, pa čujem svaku grešku u pevanju", kaže kroz smeh Dragana i otkriva da će ona u žiriju biti samo u prvoj epizodi jer ne živi u Srbiji, te ne može prihvatiti obavezu da jednom sedmično dolazi iz Beča na snimanje.

Aleksa Jelić, jedan od takmičara, obećava da će on i njegovi konkurenti ostaviti publiku bez daha. "Najteži deo šoua biće pokušaj da zvučimo kao neko drugi. Mislim da ne postoji muškarac koji peva kao Fredi Merkjuri, niti žena koja može da zvuči kao Vitni Hjuston ili Maraja Keri, a da ne govorim o situacijama kada muškarci moraju da imitiraju žene i obrnuto. Takav slučaj imaćemo već u prvoj epizodi!", otkriva Aleksa i ističe da ga je oduševila Snežana Babić.

Od 12. oktobra on će se nadmetati sa Anom Kokić, Gocom Tržan, Sarom Jovanović, Snežanom Babić Sneki, Knezom, Željkom Šašićem, Skaj Viklerom i Borisom Milivojevićem. Takođe, među takmičarima je i Tamara Dragičević. "Kao glumica poznajem scenski pokret i ples, a ni učenje koreografije mi nije problem. Najinteresantnije i najsmešnije će biti kada žene budu imitirale muškarce, a muškarci žene", objašnjava Tamara.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>