Region

Svet

Goga Sekulić se vraća na scenu: Prvi nastup nakon tragedije!

Folk pevačica Goga Sekulić večeras će imati prvi nastup posle tragedije koja ju je zadesila, u novootvorenom klubu "Medison" u Zagrebu.

Goga Sekulić se vraća na scenu: Prvi nastup nakon tragedije!



Ovo će biti pevačicino prvo pojavljivanje pred publikom posle pet meseci pauze koju je napravila prvo zbog bolesti, a zatim i smrti supruga Igora Ramovića. Iako joj je mnogo teško i pati za mužem, koji je pre tri meseca preminuo od raka pankreasa u Nemačkoj, Goga se zbog finansija mora vratiti poslu.

"Prolazim kroz najteži životni period, nije mi lako, ali moram da počnem da radim. Večeras se u Zagrebu vraćam svom poslu. Članovi moje porodice i brojni prijatelji su uvek uz mene, pa tako i sada, pružaju mi podršku, koja mi mnogo znači. Oni mi dosta pomažu u ovim trenucima. Takođe, uz mene su i moji obožavaoci, koji mi daju snagu da se borim i nastavim dalje", kaže Goga, koja će u oktobru imati čak deset nastupa u Hrvatskoj, a pevaće i u Srbiji i Crnoj Gori.

Osim što se vraća nastupima, Goga Sekulić će polako početi da priprema i novi album, koji će objaviti na proleće sledeće godine. Poverenje je poklonila kompozitoru i aranžeru Damiru Handanoviću i dugogodišnjoj saradnici Marini Tucaković, koja će Gogin bol i sve ono kroz šta je prošla pretočiti u nove pesme.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: vesti-online.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>