Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović se verili?!

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović zajedničko letovanje na Ibici sa kog su se tek vratili neće pamtiti samo po odličnom provodu, već i po veridbi koja se dogodila upravo na ovom egzotičnom ostrvu.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović se verili?!Vlada je, navodno, Natašu zaprosio na njen 33. rođendan i tom prilikom joj na ruku stavio dijamantski prsten.

"Nataša i Vlada su proveli nekoliko prelepih dana na Ibici i tom prilikom potvrdili spekulacije da su se pomirili. Kako se veoma vole, Vlada je dugo razmišljao kako da zaprosi pevačicu i to je učinio baš na njen rođendan. Ona nije ni slutila da će se to
Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović uživaju u Rimu (Foto)
desiti baš na Ibici, ali je odmah prihvatila Vuksanovićevu ponudu. Kada su se sa rođendanske proslave vratili u hotel, Natu je sačekao poklon i to skupoceni dijamantski prsten. Na njegovo pitanje želi li da se uda za njega, Bekvalčeva je odmah rekla da. Kako se sve ovo brzo desilo, njih dvoje žele trenutno samo da uživaju zajedno i još uvek ne razmišljaju o sledećim koracima", izjavio je za "Alo" izvor blizak pevačici.

Nataša i Vlada ostali su nedostupni za komentar.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>