Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi: Samo ja mogu da smirim Jelenu Golubović i da zavedem red na Farmi! (Foto)

Farmeri danima kubure s problematičnom glumicom Jelenom Golubović, koja im zagorčava život na imanju, dok za tu boljku folk pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja za sebe kaže da je filozof, psihijatar i mislilac, ističe da ima rešenje i da glumicu može samo ona da smiri, kao i da je jednina koja može da zavede red na Farmi.

Vesna Vukelić Vendi: Samo ja mogu da smirim Jelenu Golubović i da zavedem red na Farmi! (Foto)



Pevačica je kandže Golubovićeve osetila na svojoj koži svojevremeno tokom jedne emisije, gde su se dve rivalke opako sukobile i u uživo prenosu raspravu produžile na više od 10 minuta. Iako se ovaj incident dogodio pre mnogo godina, Vendeta nije zaboravila lik i delo Golubovićeve, koju sada redovno prati preko malih ekrana.


Foto: TV Pink

"Ona nije neko ko može da bude autoritet, nju može svako da napravi budalom, namaže izmetom ako hoće jer prema njoj nema strahopoštovanje. Ona nema masku, ali ni autoritet. Ja volim svađu i nadmudrivanje, a ona nije inspirativna za raspravu, nasrtljiva je, nezanimljiva", ispričala je Vendi za Telegraf, i dodala da u Farmu može da uđe kad hoće jer ponuda od produkcije uvek stoji.

"Niko ne može da smiri Jelenu kao ja! Isto kao i Maju Nikolić. Ona je vilenela u svim rijalitijima, dok ja nisam došla i zavela red. Nije mogao da je smiri nijedan rijaliti, dok se nije susrela sa mnom. Svi su bežali od mene, pa i ona, a ipak mi je posle prišla i priznala mi kako je ispala budala i molila me da se pomirimo. Tako treba i Jelenu – samo ignorisati, preklapati je smirenim rečima, polumumlanjem", zadovoljno je ispričala Vukelićeva.


Foto: TV B92

Ona nije propustila priliku da prokomentariše i trenutnu situaciju na imanju, te je ustanovila da farmeri polako skidaju maske, i da će vrlo brzo pući, pogotovo jer su zbijeni u dve prostorije. Takođe, bivša farmerka kaže i da su šanse za seks u rijalitiju male.

"Jesenja Farma je gora od prolećne, niko ne ide napolje jer je hladno, kiša pravi blato koje se raznosi po kući, pa mora da se čisti i po pet puta dnevno, svi su u četiri zida i nemaju gde. Nakuplja se negativna energija i počinju da pucaju po šavovima. Iz istog razloga mislim da seksa neće biti, jer prosto nemaju gde", rekla je pevačica koja kaže da je na imanju počeo da smeta Lepi Mića.

Uz to, ona navodi da su uslovi na imanju, pored toga što tamo niko ništa ne radi, stravični, neizdrživi i da su farmeri neretko polupraznog stomaka i da su zbog toga živčani. "Produkcija neće da pusti snimke kako takmičari plaču, jauču noću, kukaju da hoće kući jer im je teško da se naviknu na neuslove na selu", rekla je Vendeta, i dodala da takmičari koji uđu na imanje najčešće ne poznaju sebe.

Premda ističe da svađe i sukobi nisu interesantni, Vendi napominje da ju je Miki Đuričić razoračao nasilničkim ponašanjem i da nije očekivala da neko može umesto da napreduje – da zaglupi. "Svi su tamo načeti i počele su maske da padaju, svi osim Romane, koja izigrava nekog mudraca, učaurila se, uopšte nema potencijala", konstatovala je pevačica-mislilac.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto naslovna: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>