Svet

Region

Bred Pit počastio Anđelinu Džoli nakitom od 250.000 dolara (Foto)

Holivudski lepotan Bred Pit je tokom posete Hong Kongu za svoju još lepšu polovinu Anđelinu Džoli pazario nakit u vrednosti od 250.000 dolara!

Bred Pit počastio Anđelinu Džoli nakitom od 250.000 dolara (Foto)



Anđelina i Bred, koji su proglašeni holivudskim parom koji najviše zarađuje, ne škrtare kada je luskuz u pitanju! Tako je Bred galantno odrešio kesu, te u luksuznoj prodavnici satova "Emperor" za svoju partnerku kupio ekskluzivni "Parmiđani" sat. Tome je dodao još par komada nakita, a ukupan ceh je iznosio 250.000 dolara.

Iz "Emperor" prodavnice potvrđeno je da je slavni glumac pored luksuznog ručnog sata kupio još i 18-okaratnu zlatnu ogrlicu sa priveskom prepunim dijamantima, kao i srebrnu narukvicu sa privescima koji simbolizuju sreću i sigurnost.


Foto: Facebook

Inače, Bred Pit trenutno boravi u Londonu gde snima svoj novi film "Fury", dok je Anđelina na potpuno drugom kontinentu - u Australiji, gde radi na svom drugom po redu rediteljskom projektu, filmu "Unbroken". Stoga, možda je upravo ovim skupocenim darovima Bred želeo da nadomesti razdvojenost od svoje partnerke.

Autor. M.P.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>