Region

Svet

Dragutin Topić: Biće sve cakum-pakum kad princeza stigne kući (Foto)

Porodica Topić je jača za još jednog člana. Biljana se juče porodila u klinici u Višegradskoj i na svet donela ćerkicu kojoj roditelji još uvek nisu izabrali ime.

Dragutin Topić: Biće sve cakum-pakum kad princeza stigne kući (Foto)



Ova vest je obradovala i sve prijatelje poznatog atletskog para, a ponosni otac Dragutin za "Alo" kaže: "Uh, gde me sad nađoste u ovolikoj gužvi. Evo, baš sada trčim u kliniku da ponovo vidim suprugu i ćerkicu. Sve je prošlo odlično, obe su dobro. Znam da se proteklih nedelja pričalo da Biljana ima rizičnu trudnoću, ali to je bila prenapumpana priča. Bila je rizična trudnoća, kao i kod svake druge žene, tako da je na kraju sve ispalo super".


 Foto: Marko Metlaš

Dragutin, otac osmogodišnje Angeline, nakon porođaja je nakratko video drugu ćerkicu. "Pa, valjda imam neke privilegije. Video sam je kroz staklo, super je. Nismo izabrali ime, jer nismo znali da li ćemo dobiti ćerkicu ili sina, ali eto sada imamo tri dana fore da izaberemo ime. Kod nas je sve spontano u životu, tako će biti i ovoga puta. Lako ćemo se dogovoriti", kaže proslavljeni atletičar.

Biljana, koja je, kao i suprug Dragutin (skakač u vis) imala sjajnu atletsku karijeru u trostrukom skoku u dalj, za nekoliko dana bi trebalo da napusti kliniku.


 Foto: Marko Metlaš

"Ne znam još kad će ih pustiti, verovatno ovih dana, ali već mi komanduje preko telefona. Jesi kupio ovo, jesi sredio ono, jesi nabavio... Ha, ha, moram da priznam da nisam postigao još sve da nabavim, krevetac i ostale stvari, ali to ide brzo kod mene. Biće sve cakum-pakum kada dođu kući", poručio je Dragutin.

Autor: M.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>