Farma 5: Edin Škorić i Jelena Jovanović u krevetu - ljubav ili drugarstvo? (Video)

Edin Škorić i Jelena Jovanović od početka su meta govorkanja na Farmi da se među njima rađa nešto više od prijateljstva.

Farma 5: Edin Škorić i Jelena Jovanović u krevetu - ljubav ili drugarstvo? (Video)Jelena i Edin su ležali u krevetu i pričali o ljubavi i zaljubljivanju u rijalitiju, ali ih je Romana prekinula. Pevačica je konstatovala da su Edin i Jelena zaljubljeni.

"Meni kada se neko sviđa, za mene ne postoje prepreke u životu, ali eto za vas postoje", rekla je Romana na šta su oboje burno reagovali. Počela je debata sa Romanom, oko toga ko je u koga zaljubljen i da li se Jeleni sviđa Edin i obrnuto.

Edin je tada potvrio i rekao Romani: "Već sam ti rekao na terasi da se ona meni sviđa, ali da ona to nikada nije rekla za mene. Ona ima dečka i mi nikada nećemo biti zajedno, a igraćemo se do kraja".


Ljubav i Drugarstvo by dm_523594d2ba223

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot DailyMotion

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Mimi Oro abortirala dete bivšeg učesnika Parova 2015? FOTO

Mimi Oro abortirala dete bivšeg učesnika Parova 2015? FOTO

Mimi Oro i Goran Ranković tokom rijalitija Parovi 2015 nisu krili da su dobri i bliski prijatelji, već su pričali i da su kumovi, jer je Goran dobar prijatelj njenog dečka. Međutim otkriveno je da su njih dvoje bili šest meseci u vezi.

Tekstualna vest22. maj 2015

Region

Svet