Najnovije vesti

Farma 5: Edin Škorić i Jelena Jovanović u krevetu - ljubav ili drugarstvo? (Video)

Edin Škorić i Jelena Jovanović od početka su meta govorkanja na Farmi da se među njima rađa nešto više od prijateljstva.

Farma 5: Edin Škorić i Jelena Jovanović u krevetu - ljubav ili drugarstvo? (Video)Jelena i Edin su ležali u krevetu i pričali o ljubavi i zaljubljivanju u rijalitiju, ali ih je Romana prekinula. Pevačica je konstatovala da su Edin i Jelena zaljubljeni.

"Meni kada se neko sviđa, za mene ne postoje prepreke u životu, ali eto za vas postoje", rekla je Romana na šta su oboje burno reagovali. Počela je debata sa Romanom, oko toga ko je u koga zaljubljen i da li se Jeleni sviđa Edin i obrnuto.

Edin je tada potvrio i rekao Romani: "Već sam ti rekao na terasi da se ona meni sviđa, ali da ona to nikada nije rekla za mene. Ona ima dečka i mi nikada nećemo biti zajedno, a igraćemo se do kraja".


Ljubav i Drugarstvo by dm_523594d2ba223

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot DailyMotion

Izvor: Svet Plus

Komentari

Zvezde Granda: Zorica Brunclik ponovo u svađi sa stručnim žirijem!

Zvezde Granda: Zorica Brunclik ponovo u svađi sa stručnim žirijem!

Zorica Brunclik, jedna od članica žirija Zvezde Granda, sve češće se sukobljava sa svojim kolegama, ali i stručnim žirijem, te je večeras odlučila da se konačno raspravi sa Sašom Popovićem.
 
Zvezde Granda: Sašu Popovića iznervirao kandidat!
Naime, Zorica i Saša često se sukobljavaju oko mišljenja u takmičenju Zvezde Granda, a večeras je njihova rasprava dostigla vrhunac: "Tebi dete moram da se izvinim što sam glasala za tebe, jer produkcija te sigurno neće pustiti", rekla je Zorica i upitala Sašu šta mu se nije dopalo. Direktor Granda se branio komentarom, da drugi članovi nisu glasali za kandidata i da njih treba da pita.

Tekstualna vest25. oktobar 2014

Region

Svet