Svet

Region

Bridžit Džons u trećem nastavku udovica!

Isečci iz nove knjige o omiljenoj filmskoj bucki Bridžit Džouns šokirali su obožavaoce ovog popularnog serijala, budući da će u novom delu Bridžit Džouns biti udovica!

Bridžit Džons u trećem nastavku udovica!



Petnaest godina posle poslednjeg dela sage o Bridžit Džouns, spisateljica Helen Filding je rešila da svoju junakinju vrati na tržište solo žena! Naime, Bridžit se udaje za Marka Darsija sa kojim dobija dvoje dece, ali autorka duhovitog serijala je rešila da napravi dramatičan zaokret, te da partnera svoje junakinje pošalje u večna lovišta.

Iako se još uvek ne znaju detalji o pogibiji Marka Darsija, budući da su u Sandej tajms magazinu predstavljeni samo isečci iz nove knjige, ovakva vest uzdrmala je sve obožavaoce najpopularnije bucke u svetu sedme umetnosti.

Bridžit, predstavljena kao tipična devojka iz Londona koja muku muči sa kilogramima, cigaretama i niskim samopouzdanjem, ovog puta suočiće se sa novim izazovom: problemima sredovečne samohrane majke. Da muka bude veća, pometnju u ljubavnom životu ovog puta 51-ogodišnjakinje napraviće i pokušaj zabavljanja sa dvadeset godina mlađim momkom kojeg upoznaje preko Tvitera.

Ekranizacija novog nastavka već je u planu.

Autor: M.P.
Foto: sabotagetimes.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>