Region

Svet

Supruga Tome Zdravkovića: Nekome je 22 godine mnogo, za mene su malo (Foto)

Veliki nikad ne umiru, moglo se čuti juče na Centralnom groblju, gde je sahranjen Toma Zdravković. Na dan kad su se navršile 22 godine otkako je izgubio bitku za život od raka pankreasa njegovu večnu kuću posetila je supruga Gordana s prijateljima.

Supruga Tome Zdravkovića: Nekome je 22 godine mnogo, za mene su malo (Foto)



Među prijateljima su bili Aco Pejović i menadžer Bane Obradović. Pre nego što je porodica došla na groblje, Tomi su počast odali i fanovi.



Gordana Zdravković došla je iz Kanade, gde živi sa sinom Aleksandrom, koji nije mogao da doputuje zbog posla. Na pomenu nije bila ni Tomina ćerka Žaklina, koja živi u Holandiji. "Za nekoga su 22 godine mnogo, a meni malo. Kao da je Toma otišao pre dve godine", priča Zdravkovićeva udovica.

Ona naglašava da nikad nije želela da se pojavljuje u javnosti. "Estrada je bila njegov posao, ja sam se držala po strani. Sin je nasledio njegov talenat. Radi u firmi koja se bavi ozvučenjem, ali ne namerava da krene Tominim putem. Često kaže da ne želi da kvari tatin lik i delo i da nikad ne može biti kao Toma, niti bolji od njega", priča Gordana.



Ona je povremeno u kontaktu s pevačima s kojima se Toma družio: Merimom Njegomir, Cunetom Gojkovićem, Usnijom Redžepovom, a redovno se čuje sa Zoranom Kalezićem, koji živi u Americi.

I Aco Pejović se često čuje s Gordanom. "Žao mi je što nisam upoznao Tomu. Divim mu se kao čoveku, muzičaru i boemu. Došao sam da mu zapalim sveću i poklonim mu se. Mnogo dugujem njegovoj porodici, pre svega supruzi Gordani što mi je dozvolila da otpevam "Jelenu", pesmu koja je bila prekretnica u mojoj karijeri. Ukoliko bude ostala u Srbiji do mog koncerta, voleo bih da je ugostim i pozdravim pred publikom u Areni. Na našoj sceni ne postoji pevač koji može da zameni Tomu."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Zorana Jevtić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>