Region

Svet

Publika kreira repertoar koncerta Vaya Con Dios

Belgijski sastav "Vaya Con Dios", koji će nastupiti 12. oktobra u Kombank areni, u okviru oproštajne turneje, odlučio je da omogući publici da izabere pesme koje će izvesti, saopštili su organizatori beogradskog koncerta.

Publika kreira repertoar koncerta Vaya Con Dios



Svi zainteresovani obožavaoci benda mogu odabrati tri pesme koje žele da čuju na koncertu u svojoj zemlji. Oni hitovi koji dobiju najviše glasova zasigurno će se naći na listi pesama, koja će biti proširena i pesmama po izboru članova benda.



"Malo nas je iznenadilo to što su skoro svuda ljudi izabrali iste pesme. Naravno, biće i onih koji će hteti da čuju pesme koje ipak nećemo izvesti. Ali ne brinite, te večeri čućete sve naše najpopularnije pesme", poručila je pevačica Dani Klajn.

Pesme se mogu odabrati na sajtu www.vayacondios.info, a članovi benda uzeće sve pristigle želje u obzir i na osnovu njih kreirati jedinstvenu set listu za koncert Beogradu.

Dve decnije nakon prve velike svetske turneje, članovi sastava "Vaya Con Dios" će se poslednji put pokloniti publici.

"Osećam se odlično. To je način na koji završavam priču", rekla je Klajn.

Ulaznice po ceni od 3.800 i 3.300 dinara za parter (sedenje), 1.700 dinara (stajanje) i 2.200, 2.400 i 2.600 dinara za tribine, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima "Eventima", biletarnici Kombank arene i putem online prodaje.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Piotr Skrzypek

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>