Region

Svet

Farma 5: Vanredni sastanak! Divna zabranila pojedincima ulazak u kuću, zadruga opomenula zbog hrane!

Nova gazdarica Divna Karleuša je na predlog farmera sazvala vanredan sastanak povodom neslaganja u kući, prvenstveno zbog hrane. Naravno, glavni uzrok je Jelena Golubović koja je sinoć bila lažno udaljena sa imanja.

Farma 5: Vanredni sastanak! Divna zabranila pojedincima ulazak u kuću, zadruga opomenula zbog hrane!



Nakon što je Divna "naredila" svima da sednu za sto, prva je problem trebalo da iznese Jelena, međutim, pojedini ukućani su se udaljili od stola. Pošto su ostali ljudi koji su "normalni", rekla je Divna, zatvorila je ulazna vrata i zabranila onima koji su
Farma 5: Divna Karleuša nova gazdarica, Crni odabrao najbolju kuvaricu!
otišli sa sastanka da ponovo prisustvuju istom.

Iako je najavila da će ova nedelja biti nedelja mira, druženja i ljubavi, Divna je rekla da ponovo svi nasedaju na Golubovićkine smicalice. Obzirom da je neko krao suhomesnato, Mići je bilo povereno da čuva hranu u gazdinskoj kući u koju je jedini odlazio kao bivši gazda. Medjutim, Jelena Golubović optužena je da je ukrala suhomesnato iz šteka koji je, kako su naveli farmeri, verovatno videla prilikom intervjua u istoj kući. Ispostavilo se da Jelena na kraju nije ništa uzela, što je i dokazala.

U pismu koje su farmeri dobili a Divna Karleuša pročitala, zadruga je obavestila ukućane da hrana ne sme biti na raznim mestima i da pripada podjednako svim farmerima te je zahtevala od njih da apsolutno svu hranu vrate u ostavu, jer se samo tamo sme držati. Tako nalažu pravila Farme 5, kao i svih dosadašnjih.

Zorica Marković dodala je da svako ima pravo na hranu kada god želi, makar i deset puta dnevno, te da je sklanjanje hrane "izmišljeno pravilo", dok je Marko Vukotić rekao da je sve što rade smešno i banalno i da mu je važno da nisu gladni.

Rasprava među farmerima u Lisoviću se i dalje nastavila, te su svi ravnopravno usmerili svoj bes ka Jeleni Golubović koju su, podsećamo, sinoć jednoglasno želeli da izbace sa imanja.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>