Region

Svet

Region

Andrija Milošević: Sledeća misija - Evrovizija

Urnebesna muzička komedija "Pevaj, brate", koja je punila pozorišta kako u Srbiji tako i van granica naše zemlje, dobija nastavak.

Andrija Milošević: Sledeća misija - EvrovizijaDrugi deo, čija je premijera zakazana za 16. oktobar u Domu sindikata, događa se u Albaniji gde čuveni trojac Marijan Dević (Andrija Milošević), Uroš Džemić U-Džeil (Milan Vasić) i Goran Ćirković Fajta (Milan Kalinić) učestvuju na izboru za "Pesmu Evrovozije".

"Zbog velikog interesovanja rešili smo ponovo da se okupimo, ali ovoga puta nas trojica smo u sukobu sa ostatkom sveta", otkriva Andrija Milošević. "Isti likovi u drugačijim okolnostima. Ovoga puta radimo mnogo ozbiljnije, jer smo pod teretom iščekivanja publike da im ponudimo ako ne bolju, onda makar istu kao prvu predstavu. Počele su ozbiljne probe, radimo, igramo se, pa šta nam bog da."

Ovoga puta, objašnjava Milošević, Marijan, U-Džeil i Fajta odlaze na "Evroviziju", koja se odigrava u Albaniji, i tu dolazi do niza komičnih situacija, sukoba, nerazumevanja, kako između njih samih, tako i između pevačke trojke, organizatora i kompletne Evropske unije.

"To je u stvari priča o tri mala čoveka koja ne mogu da se snađu među evropskim propozicijama i disciplini koja vlada tamo", dodaje Andrija. "Prikazaćemo na komičan način koliko se naš čovek oseća izgubljeno kada mu se sve to servira, kada mu govore šta treba da radi, kako da se ponaša... I postavlja se pitanje da li će on to moći i treba li uopšte to da radi. Napravićemo dobru političku farsu."

Da je publika uživala u predstavi "Pevaj, brate", govori i podatak da ju je odgledalo više od 200.000 ljudi, a da su je Andrija i dvojica Milana sa velikim uživanjem igrali gotovo 200 puta.

"Šteta bi bila da se nismo ponovo okupili", iskren je Milan Vasić, koji kaže da će "pevati" dokle god ih narod sluša, dok imaju ideja i dok se drže zajedno i dodaje: "Sada nam je teže za rad, dosta truda ulažemo, ali smo optimisti i sigurni smo da ćemo ponovo napraviti veliki uspeh".

Predstava "Pevaj, brate 2", scenariste Stevana Koprivice i producenta Milutina Bate Karadžića, posle premijere 16. oktobra u Domu sindikata, imaće i turneju po Srbiji i u dijaspori.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>