Ljubav

Style

3 u 1: Anticelulitna poza u kojoj dominira žena

Poze u kojima vladaju žene za muškarce su prava avantura jer osim što preuzima inicijativu, ona je ta koja diktira igru od početka do kraja.

3 u 1: Anticelulitna poza u kojoj dominira žena



Želite li da iznenadite partnera strastvenom seksualnom avanturom isprobajte "ženski čučanj" na 3 načina - pozu u kojoj žena dominira i pritom jača mišiće zadnjice te potiče cirkulaciju butina i tako pomaže u otklanjanju celulita.

Žena u čučnju 1:
Stolicu sa naslonom privucite uz krevet ili fotelju koja će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac seda na stolicu, a žena okrenuta licem u lice njemu u krilo, te prebaci noge preko njegovih bedara i oslanja se stopalima na kauč.

Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava ona se podiže pridržavajući se za njegova ramena i diktira dinamiku odnosa.

Žena u čučnju 2:
Ovo je verzija poze savršena za lene ili umorne muškarce. Muškarac seda na pod savijenih nogu u kolenima i naslanja se na dlanove iza leđa. Žena mu prilazi i sedne mu u krilo okrenuta licem prema njemu te se spušta u čučanj pridržavajući se za partnerova ramena ili vrat.

Žena u čučnju 3:
Muškarac sedi na krevet, žena se penje na krevet i okrenuta leđima se spušta u čučanj pridržavajući se rukama za njegove natkolenice.

Muškarac je drži za bokove, a ona se laganim pokretima spušta i podiže partneru u krilo te pritom diktira tempo i dubinu penetracije.

Autor: B.B.
Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: daily.goodcleanlove.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>