Svet

Region

Dženifer Aniston priznala da se u mladosti trovala nezdravom hranom

Glumica koja se danas striktno pridržava zdrave ishrane, i koja je priznala da je nedavno bila na detoksikaciji jer je poklekla pred hamburgerom, takođe priznaje da u mladosti nije bila tako revnosna, te da je nezdravim namirnicama potpuno trovala svoje telo.

Dženifer Aniston priznala da se u mladosti trovala nezdravom hranom"Hranila sam se nezdravo, nisam spavala... Jednostavno, kad ste mladi potpuno se precenite i mislite da ste nepobedivi", izjavila je glumica za francuske medije i dodala da maltene uopšte nije ni pila vodu, već uglavnom sokove. Takođe je priznala da je bila svesna da takvim načinom života doslovce truje svoje telo, ali to pripisuje greškama mladosti koje danas više ne dozvoljava.

Inače, četrdesetčetvorogodišnja zvezda i njen dve godine mlađi verenik Džastin Teru su konstantno okruženi glasinama o mogućem venčanju još od kada su počeli da se zabavljaju 2010. godine tokom snimanja filma "Wanderlust". A spekulacije o mogućoj trudnoći su počele da se zahuktavaju onog momenta kada je ovaj par objavio veridbu.

"Ljudi me stalno zovu i pitaju da li sam se udala, da li sam već rodila devetstoto po redu dete, da li planiram svadbu a njih ne zovem", požalila se Dženifer Aniston i dodala da takve momente uspeva da prebrodi uz podršku porodice i prijatelja.

Autor: M.P.
Foto: people.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>