Region

Svet

Farma 5: Divna Karleuša nova gazdarica, Crni odabrao najbolju kuvaricu!

Iako je sinoć po dolasku u studio najavio rat, Crni je napisao pismo puno pozitivne energije u kome se dobro našalio, a zatim izabrao novog gazdu.

Farma 5: Divna Karleuša nova gazdarica, Crni odabrao najbolju kuvaricu!



"Farmeri i drage farmerke, hvala Bogu ima vas puno koji ste mi dragi i iskreno se nadam da ćemo nastaviti druženje i po završetku Farme. Dok vam gazda Marko čita ovo pismo ja vam šaljem tople pozdrave iz toplog doma uz čašicu rakije, u zagrljaju onih koje najviše volim i zbog kojih sam želeo da izađem napolje", počeo je Crni i dodao kako mu je učešće bilo jedno veliko životno iskustvo.

"Niko od vas nije zao, svako u sebi ima dobrote, ovo je igra i svako od nas ju je igrao na svoj način", nastavio je pevač i zatim dodao: "Sad ću vas pratiti preko malih ekrana i pripazite se svi vi koji upotrebljavate moje uzrečice, jer kad već nisam uzeo koji dinar u ovom šou, da bar uzmem od tužbe jer sam zaštitio te uzrečice".

Onda je pevač prešao na odabir gazde i rekao da bira Divnu Karleušu koja će sledeće nedelje upravljati imanjem u Lisoviću. Rekao je da Divna najbolje kuva i da je postavlja za gazdaricu da farmeri ne bi bili gladni, jer je glad bila uzrok najviše svađa na imanju. Dodao je da je novinarka dobar diplomata i da će joj uloga gazde dobro ležati.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>