Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Jelena Golubović vanredno izbačena!

Ognjen Amidžić je došao na Farmu i rekao da je Zadruga poručila kako farmeri jako loše funkcionišu kao kolektiv, a zatim je usledilo vanredno izbacivanje.

Izbačen sa Farme 5: Jelena Golubović vanredno izbačena!



Svi farmeri morali su nekome da daju štapić uz kratko obrazloženje, a prvi je počeo Marko Vukotić. Jedan po jedan farmeri su delili štapiće, a iako je očekivano da će u početku najviše štapića pobrati Jelena Golubović, veliki broj farmera odlučio se za Divnu Karleušu jer je izjavila da želi da ide kući.

Ipak, i Jelena je uglavnom bila ta za koju svi smatraju da se ne uklapa u kolektiv i imala je dva minuta da napusti imanje i izađe sa Farme nakon što je dobila najviše štapića. Dok je Jelena napuštala imanje ispratili su je Marko Vukotić, Romana i Zorica Marković koja je rekla: "Jelena, volim te, javi se!".

Kada je krenula ka kapiji, Ognjen je poručio gazdi da se farmeri skupe oko stola jer sledi još jedno vanredno izbacivanje, a večeras bi trebalo da bude izbačen i jedan farmer, ali na  regularan način.

Međutim, nakon što je Jelena preživela prvi šok i ispričala se sa Ognjenom, on joj je rekao da je ovo bio samo način da Zadruga proveri koga bi farmeri izbacili i vratio je na imanje, a Jelena će biti nagrađena.

Inače, Golubovićka je rekla da će farmere za ovo ponašanje kazniti svojim osmehom, jer će ih to najviše zaboleti.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>