Svet

Region

Kuća repera Eminema na prodaju - za jedan dolar! (Foto)

Kurt Kobejn nije jedina slavna ličnost čija se kuća iz detinjstva našla u prodaji ove sedmice. Tržište nekretnina obogaćeno je za još jednu ponudu: kuću repera Eminema. Ali, za razliku od Kobejnove koja košta pola miliona dolara, početna cena reperove je jedan dolar!

Kuća repera Eminema na prodaju - za jedan dolar! (Foto)



Kuća u kojoj je Eminem odrastao, locirana u Detroitu, u blizini čuvenog puta "8 milja", nije više niti u njegovom niti u vlasništvu njegove porodice. Naime, reperova majka ju je kupila 1987. godine za 19.000 dolara, da bi je četrnaest godina kasnije prodala. Od tada, kuća je promenila desetak vlasnika, pa je naposletku konfiskovana od gradskih vlasti zbog neplaćenih taksi.

Pošto je u sasvim lošem stanju, prilično ruinirana i prazna, detroitske vlasti žele da je se reše što pre, pa otuda je kuća u kojoj je odrastao slavni reper postavljena na aukciju sa početnom cenom od jednog dolara.


Omot albuma "Maršal Meters LP": Eminem ispred kuće u kojoj je odrastao

Reper još uvek nije izrazio zainteresovanost da povrati vlasništvo nad svojom kućom iz detinjstva, iako je očigledno da ga za nju vezuju i uspomene i jake emocije. Naime, slika kuće se našla na omotu njegovog albuma "Maršal Meters LP", a takođe je i reperova majka u svojoj knjizi navela da ju je Eminem toliko voleo, da je dao da se izradi maketa kako bi mogao da je sa sobom nosi na turnejama.

Autor: M.P.
Foto: musiccoverart.blogspot.com, pierreandrieu/AFP/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

eminem

Povezane vesti:


>