x
Region
Dragan Stojković Bosanac: Miki je fin momak, ali neće ući u moju porodicu! (Foto)
27. septembar 2013. 21:49
Posle izliva besa koji je u sredu imao Miroslav Đuričić, kada je bacio ciglu u pravcu Jelene Golubović, te najveću podršku nakon toga dobio od svoje simpatije Aleksandre Stojković Džiže oglasio se i njen otac Dragan Stojković Bosanac.


Naime, kako je već očigledno da se između pčelara i pevačice rađa ljubav na imanju, pa su čak juče pali i prvi poljupci, zanimalo nas je kakvo mišljenje poznati muzičar ima o Mikiju iz Kupinova, kao i to kako gleda na mogućnost da mu baš on jednog dana bude zet."Ja uopšte ne razmišljam o tome. Meni je to pitanje nepristojno. Osim toga nisam ni pratio Farmu", rekao je odmah Stojković, koga smo pitali kako može da ne razmišlja o nekom ko mu može ući u porodicu.

"Neće on ući u moju porodicu! Ako nešto bude između njih, Džidža će otići kod njega. Neće se ona valjda s njim useliti kod mene?", pitao je Bosanac, koji ipak nakon svega, pa i Mikijevih najava da će nekoga ubiti, uveren da je Đuričić dobar izbor za njegovu ćerku."Miki je jedan fini momak, iz ranijih epizoda rijalitija u kojima je on učestvovao zaključio sam da on sada samo pokušava da preuveliča svoj bes. Jer onaj ko hoće nekoga da ubije ne najavljuje to", smatra Stojković, koji nam otkriva da svoju ćerku uopšte ne prati u rijalitiju Farma.

"Ne pratim, nemam vremena. Mnogo radim i kada se vratim kući, umoran sam, te je za moje godine previše da pratim rijaliti. Uostalom, ima i boljih programa na televiziji od toga. A svojoj ćerki sam pustio na volju da sama odluči o tome da li će ući na farmu. Ja o tome nisam mislio; da sam mislio, ja bih ušao u taj rijaliti jer je i meni ponuđeno. A ona nije otišla u rat, pa da ja brinem, već je tamo kao u Specijalnom sudu, sama napada i brani se", tvrdi Stojković.     

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

   
| More    
Pevačica Aleksandra Džidža Stojković u poslednje vreme dosta je radila na svom fizičkom izgledu, a pored fenomenalnog glasa sada se može reći da pevačica i fenomenalno izgleda.
17. jul 2014. 20:44
Aleksandra Stojković Džidža objavila je "Malo vatre, puno dima" i novi spot u kome je prva impresija svakako njena savršena linija, pa je jasno da se rad i trud koji je Džidža uložila u sebe svakako urodio plodom.
12. maj 2014. 15:11
Aleksandra Stojković Džidža iznenadila je prisutne goste u jednom klubu kada se na sceni pojavila u crnim minijaturnim pantalonicama koje su više otkrivale nego pokrivale njenu pozadinu.
15. april 2014. 12:29
Aleksandra Stojković Džidža snimala je spot za pesmu "Karta svijeta", koju je otpevala u duetu sa Halidom Bešlićem, za koji kaže da joj mnogo znači i da će sigurno obeležiti početak njene karijere.
3. april 2014. 20:36
Zvezda Granda Aleksandra Stojković Džidža je najavila da je došlo vreme za promene. Iako je asimetrična frizura bila njen zaštitini znak bivša učesnica Farme je u potpunosti promenila svoj imidž za potrebe novog singla.
21. mart 2014. 12:30
Aleksandra Stojković Džidža snimala je spot za pesmu "Karta svijeta", koju je otpevala u duetu sa Halidom Bešlićem, a da bi tom prilikom izgledala savršeno, smršala je najmanje pet kilograma.
18. mart 2014. 09:19
Tek što su početkom godine objavili da su zajedno, Aleksandra Stojković Džidža i Marko Vanila već su raskinuli svoju ljubavnu romansu.
22. februar 2014. 14:01
Aleksandra Stojković Džidža otkrila je da je njen otac, poznati kompozitor Dragan Stojković Bosanac, prilično konzervativan po pitanju njenih momaka, te da joj ne dozvoljava da svoje udvarače dovodi kući.
1. februar 2014. 20:18
Bivša učesnica Farme 5 Aleksandra Stojković Džidža i legendarni pevač Halid Bešlić snimili su duet "Karta svijeta" koji je konačno objavljen i dostupan njihovim slušaocima.
31. decembar 2013. 00:22
Bivši farmeri Miki Đuričić i Aleksandra Džidža Stojković, iako su na Farmi bili najbolji drugari, a mnogi su ih videli i kao potencijalan ljubavni par, nisu više u dobrim odnosima, pa čak ni ne razgovaraju!
26. novembar 2013. 10:00

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus