Svet

Region

Kortni Kardašijan prošetala pidžamu uz štikle! (Foto)

Zvezda jednog od najpopularnijih rijalitija Kortni Kardašijan već se dosta puta dokazala kao pravi modni inovator, a ovog puta je ponela i možda najsmeliju kombinaciju: pidžamu uz štikle!

Kortni Kardašijan prošetala pidžamu uz štikle! (Foto)



U borbi da se ostane u žiži javnosti, javne ličnosti se najčešće služe i modnim trikovima koji često postanu i pravi ekscesi, ali Kortni koja ima podugački staž u animiranju javnosti je svoj trik pretvorila u zgoditak, a možda i u budući modni trend.

Naime, Kortni je šetajući Los Anđelesom sa svojom čerkicom u naručju prošetala stilizovanu svilenu pidžamu u kombinaciji zelene i teget boje, a svoj stajling je upotpunila elegantnom torbom i visokim potpeticama u uvek popularnoj "puder" boji.



Međutim, Kortni nije zaboravila ni na stajling svoje ćerkice, pa je malu Penelopu obukla u pink kompletić sa floralnim printom, pink mokasine, a kao šlag na tortu Penelopa je na glavi imala široku maramu svezanu u debeli čvor.

Možemo samo da zaključimo da mama i ćerka i ovim stajlingom pokazuju da odlučno nameravaju da grade status modnih ikona.

Autor: M.P.
Foto: Bang media

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>