Region

Svet

Tanja Savić otkriva tajnu vitke linije

Pevačica Tanja Savić, koja je pre nekoliko meseci došla iz Australije u društvu supruga Dušana Jovičevića i sinova Maksima i Đorđa, ponovo je u žiži javnosti.

Tanja Savić otkriva tajnu vitke linije



Ova lepa dama intrigirala je publiku čak i u trenucima kada je odlučila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Posle kraće pauze, dvadesetosmogodišnja pevačica vratila se svom poslu, a posle dva uspešna singla uskoro će predstaviti publici i pesmu "Ohladi me".

Kao i svaka savremena muzička zvezda i ova dama, osim o svojoj muzici, veoma vodi računa o vizuelnom identitetu po kom je prepoznatljiva, a naročito joj je bitno da se pravilno neguje. Pošto je po prirodi perfekcionista mnogo vodi računa o izboru preparata, a kada se uželi promena, uglavnom menja frizuru.

Na koji način ste povratili staru težinu posle dva porođaja?

"Kada sam bila u drugom stanju sa Maksimom, imala sam veliki apetit i ugojila sam se čak dvadeset šest kilograma. U trudnoći sa Đorđem više sam vodila računa, ali ipak sam se ugojila dvadeset kilograma. Posle godinu dana uspela sam da se vratim na staru kilažu i sada sam zadovoljna izgledom, mada uvek mi se čini da nekoliko kilograma mogu da budem lakša."

Jeste li zbog toga na specijalnom režimu ishrane?

"Nisam. Dijetu nisam držala ni posle prve trudnoće. Smatram da nema potreba za tim jer je priroda sve sama uredila, pa tako sada imam manji apetit nego dok sam bila u blagoslovenom stanju, ali se ne opterećujem kalorijama."

Trudite li se da budete i fizički aktivni?

"U Australiji sam često išla u duge šetnje jer smo živeli u Golden Kostu, a ovde uglavnom trčim za decom. Kada imate dva mala sina, onda vam dodatni trening nije preko potreban."

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>