Svet

Region

Gvinet Paltrou: Nadam se da ću suprugu moći da oprostim prevaru

Prelepa Gvinet Paltrou ispričala je kako se nada da će svom suprugu Krisu Martinu moći da oprosti prevaru, ako je ikada bude varao.

Gvinet Paltrou: Nadam se da ću suprugu moći da oprostim prevaru



Gvinet je već deset godina u braku sa rokerom Krisom Martinom sa kojim ima dvoje dece, ćerku Epl i sina Mozesa. Što se njihovog braka tiče, glumica kaže da joj neverstvo nije nešto najgore što se može dogoditi i sem što se nada da bi ona oprostila prevaru, očekuje isto od svog supruga u slučaju da ona poklekne pred iskušenjima.

"Teško se može desiti da ja budem jedna od žena koje otkriju da im se nešto dešava iza leđa već 20 godina, ali verujem da bi čovek u tom trenutku počeo da se preispituje. Da se to desi, savkako bi otežalo stvari, ali verujem da bi na kraju sve bilo okej", rekla je glumica koja je ove godine proglašena najlepšom ženom na svetu.

"Mislim da ukoliko ti je namera da nekome budeš posvećen, važan, onda će neke druge stvari prevagnuti. Ne postoji dva ista para na svetu, pa tako svaki par ima različite izazove. Volela bih da verujem da bih oprostila i da bi on meni oprostio, ali definitivno ne mogu da dam iskren odgovor, jer još nisam imala takvog iskustva", kaže Gvinet.

Autor: M.P.
Foto: eOnline.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>