Region

Svet

Mateja Kežman kupio stan u Novom Sadu za devojku i sina

Mateja Kežman odlučio je da okrene novi list i planira da se sa svojom nevenčanom suprugom Marijom Perković i sinom Filimonom preseli u Novi Sad. Još uvek nije poznato da li će to i uraditi, ali je njegova partnerka fotografije stana postavila na Instagramu.

Mateja Kežman kupio stan u Novom Sadu za devojku i sina



Taman kada se skućio, proslavljeni fudbaler je napustio posao sportskog direktora FK Vojvodine, te je ostalo neizvesno da li će sada uopšte imati želju da se preseli u Novi Sad.

Ako je suditi po fotografijama, Kežman je pazario trosoban stan, potpuno nov i moderno uređen, pa kada je okačila fotografije njihovog novog doma, Mariji su čestitale mnoge prijateljice, među kojima i Jelena Bin Drai, koja je samo prokomentarisala da je prostor prelep, a Kežmanova izabranica joj se zahvalila.

Ono što je izvesno je da novi stan nisu kupili u Zemunu, jer je Marija izrazila žal za rodnim krajem. "Više volim ovaj naš Zemun od te gungule", napisala je Kežmanova nevenčana supruga ispod fotografija svog novog doma.

Osim gubitka posla, Kežman i dalje vodi spor sa bivšom suprugom Emilijom oko podele imovine, ali i pokušava da se dogovori sa njom oko alimentacije za troje dece, Aleksandru, Lazara i Jakova.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>