Region

Svet

Farma 5: Aki Marković ne želi da brza sa Sarom - Ako je ona prava, desiće se!

Andrija Aki Marković stigao je do finala u prošloj Farmi, a u novu sezonu ušao je tri nedelje kasnije i to sa tajnim zadatkom koji će mu omogućiti nastavak takmičenja.

Farma 5: Aki Marković ne želi da brza sa Sarom - Ako je ona prava, desiće se!



Farma 5: Aki Marković ljubomoran na Ivana, uloge se obrnule!
Iako je nagrada od 50.000 evra vrlo primamljiva, Aki je ušao sa još jednim razlogom. Kao gost na žurci razgovarao je sa Sarom, sa kojom se kasnije ljubio iza wc-a, pa i njegov ljubavni život ima koristi od Farme.

Od kada je Aki ušao stvari su se ozbiljno zakomplikovale u ljubavnom trouglu koji čine on, Sara i Ivan Marinković. Sara više nije sigurna ko joj se više sviđa, a iako govori kako ju je sramota zbog Ivana ipak ne može da odoli njegovim poljupcima, dok se trudi da Akiju objasni upravo suprtono. Međutim, ni pevač nije nimalo glup, pa kaže da neće da brza sa njom i čeka da vidi na čemu je.

"Pre nego što sam ušao na Farmu pročitao sam da je Ivan zaljubljen u Saru, ali je to nebitno ako i ona nije zaljubljena u njega. Ako on nju ne zanima, onda je to meni totalno nebitno. Vidim da nemaju neki dobar odnos i ne razgovaraju puno, pa ću videti kako se stvari dalje odvijaju. Neću ništa da brzam, ako se desi i bude prava priča - desiće se!", rekao je Aki.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>