Region

Svet

Milić Vukašinović otvoreno o seksu: Imao sam seks sa majkom i ćerkom!

Legendarni doktor za rokenrol Milić Vukašinović otvoreno i iskreno priča o svom bogatom seksualnom iskustvu i priznaje da je ljubav prvi put vodio u sarajevskom parku sa prostitutkom, i to kada je imao 12 godina!

Milić Vukašinović otvoreno o seksu: Imao sam seks sa majkom i ćerkom!



Najinteresantniji seks imao je u Italiji, sa majkom i ćerkom, takođe prostitutkama, i to - u vodi! "Sa jedanaest godina mi se dogodila prva erekcija i u svojoj seksualnoj mašti sam poje**o sve živo masturbirajući, a prvo pravo seksualno iskustvo sam doživeo sa 12 godina sa prostitutkom u Velikom parku u Sarajevu. Zajedno smo otkrivali čari vođenja ljubavi", kaže iskusni zavodnik koji, kada su poze u pitanju, nema dileme, jer kada naboj oslabi, poze se menjaju.

"Razmišljanje o pozama u seksu i potreba za promenom se javljaju kada seksualni naboj između partnera oslabi, a dok je intenzivan, ljubav se vodi na obostrano zadovoljstvo bez razmišljanja o pozi", ističe rokenrol zvezda, koja je probala vođenje ljubavi na najneobičnim i najinteresantnijim mestima.

"Najinteresantnije je bilo u vodi, u Italiji, sa mamom i ćerkom prostitutkama... Fino je opisano sve u mojoj autobiogafskoj knjizi "Seksualno nemoralan tip"", otkrio nam je Milić, a na pitanje da li voli da dominira u seksu rekao je: "Najviše volim da mi seks bude vođenje ljubavi, a za to je potrebna povezanost mentalnih sklopova, podjednaki erotski naboj i podudarni bezobrazluci sa partnerkom i onda je dominacija u vođenju ljubavi obostrana. Kao mlad probao sam sve i opet bih".

Pored bogatog seksualnog iskustva, Vukašinović nije probao jednu stvar i neće nikada. "Nisam probao jedino sa muškarcem, niti ću. Nema lepše stvari od tople vagine. To je užitak koji nikada ni za šta na svetu ne bih menjao ni sa čim", izjavio je muzičar i naglasio da voli seks sa svingerima.

"Više puta sam probao seks sa svingerima. Dobro je to iskustvo. Nađu se parovi koji se dopadaju jedni drugima i onda je to raj", rekao je Milić, a što se seksualnih pomagala tiče, za sada mu ne trebaju. "Dok mi mentalni sklop funkcioniše, funkcionisaće i alatka, a kad prestane tu ni Bog ne pomaže, a kamoli pomagala", završio je.

Kada je reč o Milićevoj supruzi Suzani, za nju ima samo reči hvale. "Moja ljubav sa Suzanom traje već dugo i samim tim se odlično poznajemo i slažemo u krevetu. Ne bih volelo previše da iznosim u javnost našu intimu, ali ću vam rado otkriti da je Suzi u krevetu živa vatra", uz osmeh kaže Milić.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>