Ostalo

Sme�no

Top 10 znakova da vaša partnerka glumi orgazam

Iako za žene važi pravilo da ne znaju da glume orgazam, muški magazin AskMen napravio je listu 10 znakova kako da prepoznate da vaša partnerka ipak ne uživa u seksu toliko koliko se vama čini.

Top 10 znakova da vaša partnerka glumi orgazam



1. Usred seksa prigovara zbog gluposti

Ako ona tokom seksa stigne da razmišlja o tome kako bi mogli da joj upropastiti nove satenske čarape i stigne da prigovori oko toga što niste obrijali neku dlačicu na svom telu, očigledno je da joj misli nisu usmerene na ono na što bi trebalo da budu, pa je i mogućnost da doživi pravi orgazam u takvom slučaju nemoguća misija.

2. Orgazam uvek u 12:06, baš pre početka omiljene serije

Ako je tačna kao sat i orgazam doživi baš uvek u isto vreme (nebitno je da li je to 12:06 ili bilo koje drugo doba dana ili noći), baš pre početka omiljene serije, to znači dve stvari. Prvo - očigledno je zaluđena glavnim glumcem, a drugo - stravično ste loši u krevetu.

3. Rođendan vam je

Od svih 365 dana u godini vaša partnerka je dovoljno napaljena da bi doživela orgazam jedino baš na taj dan? Iako na kraju verovatno ne vikne "Srećan rođendan!", trebalo bi vam biti jasno da je jednostavno reč o svojevrsnom "rođendanskom poklonu".

4. "Plaćeni" orgazam

Mnogi veruju kako novac ne kupuje sreću, ali isto tako mnogi tvrde i da kupuje orgazme. Doživljava li ga vaša partnerka samo danima kad je dobila od vas neki skupi poklon, shvatite to jednostavno jedino kao "plaćanje računa".

5. "Odrađuje" seks

Seksualni život vam je postao stravično dosadan, a njoj je postalo svejedno da li se te večeri izdepilirala i da li  ste vi ostali u krevetu u čarapama. Trebalo bi vam biti jasno da jednostavno "odrađuje" seks i da jedini orgazam koji može da usledi je onaj odglumljeni.

6. Sanja o holivudskoj glumačkoj karijeri

Ukoliko vaša draga sanja o glumačkoj karijeri u Hollywoodu, budite oprezni, iako možda orgazam neće odglumiti tako dobro kao Meg Ryan u "Kad je Harry sreo Sally" (što je prema nekima najbolje odglumljeni orgazam svih vremena). Ipak, možda vam jednog dana, kad osvoji prvog Oscara, zahvali za sve one sate "tečaja glume" koje ste joj tokom godina pružali u spavaćoj sobi.

7. Nema predigre

Jedino što žene vole više od "Seksa i grada" je predigra, predigra i još puno predigre. Ako se ona u vašem slučaju svodi na to da li ste se  istuširati pre seksa i stavili dezodorans, očekujte odglumljeni orgazam.

8. Gleda u sat

Niko ne gledai u sat i ne odbrojava minute u slučajevima kad uživa u nečemu i kad bi želio da to potraje. Vaša draga očigledno umire od dosade, a o tome da je doživela orgazam možete samo da sanjate.

9. Njena "prijateljica" boravi kod vas

Žene svoje lažne prijateljice vole da prave ljubomornim pa bi bilo dobro da proverite da li je "sasvim slučajno" baš one večeri kad jedna njena takva "prijateljica" bude kod vas ostavila vrata vaše spavaće sobe odškrinuta i dala sve od sebe da odglumi kako joj je u krevetu prava ludnica.

10. Gotova je pre vas

Poslednji na listi Top 10 znakova glumljenja orgazma je onaj da ga je vaša partnerica doživela pre vas. Kako tvrde iz AskMena - to je jednostavno nemoguće!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>