Region

Svet

X Factor Adria: Voditelj prve sezone je Bane Jevtić!

Posle brojnih audicija odlučeno je da će Bane Jevtić biti voditelj prve sezone najpopularnijeg pevačkog šou programa na svetu "X Factor Adroa", čije emitovanje počinje 29. oktobra na televiziji Pink!

X Factor Adria: Voditelj prve sezone je Bane Jevtić!



X Factor Adria: Počelo snimanje, prvi takmičar na bini! (Foto)
"Posle višednevnih audicija odlučili smo da ulogu voditelja u prvom "X Factoru Adria" poverimo talentovanom glumcu Banetu Jevtiću. Bane ima bogato profesionalno iskustvo, sjajnu energiju i zaista se odlično pokazao na audiciji. Verujemo da će Bane, kao novo TV lice, osvežiti televizijsku scenu zemlje i regiona i da će se naš izbor dopasti gledaocima", poručuju iz MBK produkcije.

Bane Jevtić je rođen u Beogradu 11. avgusta 1978. godine. Osnovnu i srednju školu je završio kao đak generacije. Posle 3 godine studiranja Ekonomskog i Učiteljskog fakulteta, upisuje a potom i završava Akademiju umetnosti, odsek gluma, u klasi profesora Mirjane Karanović i asistenta Nebojše Ljubišića. Profesionalnu karijeru počinje 2001. godine u trupi Sonje Vukićević predstavama "Mrak letnje noći" i "Proces".

Glumačku karijeru nastavlja radeći u predstavama Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Ateljea 212. Na scenama tih pozorišta i danas ima nekoliko poznatih naslova. Predstave u kojima igra osvojile su najprestižnije teatarske nagrade u celom regionu. Bane se uspešno bavi i sinhronizovanjem crtanih filmova.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>